ÜMİT ÖZDAĞ SAMSUN'DA 

Samsun Medya Grubu'nu ziyaretinde Kanal S mikrofonlarına özel açıklamalarda bulunan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "Diğer illerde olduğu gibi Samsun'da da ekonomik kriz, sığınmacı ve kaçaklar meselesi gündemi belirleyen iki ana sorun olarak karşımıza çıkıyor" dedi.

"SIĞINMACILAR SORUNU ÖNEMLİ"

Bir dizi ziyaret ve programa katılmak üzere Samsun'a gelen Özdağ, ilk olarak Bafra ilçesini ziyaret etti. Burada ilçe başkanlığının açılışına katılan Özdağ, sonrasında esnaf ve vatandaşın sorunlarını dinledi. Ardından İlkadım ilçesine gelen Özdağ, Tütün İskelesi ve partisinin il başkanlığında gerçekleştirdiği temasların ardından, Samsun Medya Grubu'nu da ziyaret etti. Özdağ, Kanal S mikrofonlarına yaptığı açıklamalarda, "Bu gezinin amacı; ekonomik krizin Karadeniz Bölgesi'ne yansıması, aynı zamanda da Türkiye'nin en önemli sorunu olan 13 milyon sığınmacı ve kaçaktan kaynaklanan demografik değişimin Karadeniz Bölgesi'nde nasıl algılandığını, yerinde tespit etmek. Gezimiz verimli geçiyor. Samsun'da da ekonomik kriz ve sığınmacı ve kaçaklar meselesi gündemi belirleyen iki ana sorun olarak karşımıza çıkıyor. Samsun'da çok sığınmacı olduğu algısı olmamasına rağmen, Samsunlular için önemli bir mesele olduğunu ilk temasta gördük. Özellikle gençlik bu konuda olağanüstü reaksiyon gösteriyor. Herkesin vatanına dönmesini istiyorlar" diye konuştu.

"GENÇLER ZEKİ"

Özdağ ayrıca Tütün İskelesi'nde yaptığı açıklamada, "Türk gençliği bizi sevgiyle karşıladı. Türk gençliği bazılarının iddia ettiği gibi içine dönük, Türkiye'nin meselelerinden kopuk bir nesil değil. Aksine Türkiye'nin bütün meselelerinin ne olduğunu bilen, fakat iktidar ve sarı muhalefet tarafından umutsuzluğa sürüklenmiş bir gençlik. Kendilerine Z kuşağı deniliyordu, biz bunu reddettik. Şimdi onlarla birlikte mücadele ediyoruz." 

"SİZİ ÜYE YAPALIM"

Özdağ Samsun’da esnaf ziyareti sırasında AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı’nın standına uğradı. AK Parti'liler Özdağ'a "Sizi üye yapalım" teklifinde bulundu, yaşanan ilginç diyaloglar çevredekilere kahkaha attırdı.

Merve İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.