Herkesin öncelikle bayramı mübarek, şampiyonluğu kutlu olsun.
 
Aradan tam 11 yıl geçti hasret kaldığımız Süper Lig'e nihayet tekrar yükseldik hem de Cumhuriyetimizin 100. yılında çok anlamlı bir şampiyonluk geldi şehrimize...
 
Farkındaysanız hafta sonuna 3 bayramla giriyoruz... Ramazan, 23 Nisan ve büyük Samsunspor taraftarının şampiyonluk bayramı yani üçü bir arada oldu.
 
İsterdik ki Samsunsporlu olan herkes hafta sonu oynanacak maçta o atmosferi tatsın. Bilet sorunu yaşanıyor çok sayıda taraftarımız bu konu ile ilgili üzgün dargın kırgın.
 
Zor günde olmayanlar iyi günde mi geliyorlar? FB. GS. BJK. vb takım passoliglerine neden bilet yüklendi diye kulübe tepkiler var. Fakat hatırlatmak isterim ki deplasmanda taraftarımız bilet bulamayınca, çok kişi Samsunspor passoliklerinden çıkmak zorunda kaldı deplasmanda ev sahibi taraflarına girebilmek için çareyi böyle buldular, burada suçlu falan yok.
 
Elimize ne zaman ki 'passolig'i sıkıştırdılar, taraftar rahatlayacağı yerde sorunlar tavan yaptı. Biz şimdi yeni sezonda bu tarz sorunlar yaşamamak için ne yapabiliriz bu kısmına bakalım.
Mademki Süper Lig'deyiz kombinelere yükleneceğiz. Artık hedefi olan bir takımla rekor kombine satışıyla sezona damga vurmalıyız.
Şampiyonluğumuz kutlu bayramınız tekrar mübarek olsun...
Selametle kalınız...