Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde toplanacak olan kabine toplantısının gündemi yoğun olması bekleniyor. Öncelikli olarak, yaklaşık 1 buçuk aydır devam eden Rusya-Ukrayna savaşının görüşülmesi bekleniyor. Karadeniz de çıkan mayın tehlikesi de gündem konuları arasında. Son olarak emeklilerin merakla beklediği ikramiye konusunun da ele alınacağı toplantıdan öne çıkan başlıklar..

thumbs_b_c_01b87ec4751eccfb9dbf82f1fe891496.jpg

RUSYA-UKRAYNA SAVAŞI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında saat 16.00'da külliyede gerçekleşecek kabine toplantısının ana gündeminin Rusya-Ukrayna savaşı olması bekleniyor. Masadaki önemli gündem maddesinden birisi de Türkiye ekonomisine ilişkin görüşmeler yapılması bekleniyor.

EKONOMİK GELİŞMELER

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında saat 16:00 'da Külliyede toplanacak. Emeklilerin bayram ikramiyelerinin netleşmesi bekleniyor. Ekonomiyle ilgili enflasyonla mücadeleye ilişkin detaylar görüşülecek.

ekonomi-kriz.jpg

KORONAVİRÜS ÖNLEMLERİ

Erdoğan, koronavirüs salgınına ilişkin son durum bilgisinin de görüşüleceği toplantıdan sonra, toplantıdan alınan kararları millete sesleniş konuşmasıyla kamuoyuyla paylaşacak.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.