Turizm ve Kültür Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AK Parti Milletvekili Dr. Mehmet Muş tarafından daha önce gündeme getirilen ve takip edilen Turizm Master Planı'nı açıklamak, 'Samsun Müzesi'ni açmak üzere Samsun'a geliyor. 

Samsun'da otelde kanlar içinde ölü bulundu! İntihar mı, cinayet mi? Samsun'da otelde kanlar içinde ölü bulundu! İntihar mı, cinayet mi?

MÜZE AÇILIYOR

Bakan Ersoy, bugün bir dizi ziyaret ve açıklamalarda bulunmak üzere Samsun'a geliyor. Bakan Ersoy, ilk olarak saat 10.30'da Türkiye’de Karun Hazinesi’nden sonra en değerli hazine olarak gösterilen Amisos Hazinesi ile 5 bin yıllık beyin ameliyatı izleri bulunan kafatasının da bulunduğu ve konsepti ile dünyada nadir bulunan müzelerden biri olan Samsun Müzesi'nin açılışına katılacak. Ardından Panorama 1919 Müzesi'ni ziyaret edecek olan Bakan Ersoy, saat 12.00'de Şehit Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salon'da Turizm Master Planı'nı açıklayacak. 

DR. MEHMET MUŞ DUYURMUŞTU

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Dr. Mehmet Muş, Samsun'un turizmden payını alması için ciddi bir çalışma içinde olduklarını kaydederek, "13 Mart’ta Bakanımız Samsun’a geliyor. Samsun Turizm Master Planını açıklayacak. Bizler de bu planın içinden turizmde Samsun olarak önemli payımızı almak istiyoruz" demişti. 

NEJLA KAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.