Samsun'a uyuşturucuyla mücadele kapsamında bir rehabilitasyon merkezi kurmak için harekete geçen ve bu kapsamda görüşmeler gerçekleştirmek için kente gelen Türkiye Uyuşturucuyla Mücadele Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Baki Şener, Kurucu Başkan İsmail Karakaş, Vakıf Başkanı İsmail Sağır, ve yönetim kurulu üyeleri SMG Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun'u da ziyaret etti. 

"ÜS OLMASINI İSTİYORUZ"

Heyet, Türkiye genelinde gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında Uzun'a bilgi verdi. Samsun Medya Grubu'na açıklamalarda bulunan Hazine Müsteşarı Teftiş Kurulundan Emekli Baş Müfettiş ve Türkiye Uyuşturucuyla Mücadele Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Baki Şener, "Amacımız, uyuşturucu batağına düşen vatandaşlarımızı rehabilite etmek. Samsun'da da bir rehabilitayon merkezi kurmak istiyoruz. Bununla ilgili devlet kurumları ve STK'larla görüşmek için Samsun'a geldik. Bizim değişik illerde rehabilistasyon merkezlerimiz var. Biz Samsun'u üs olarak kullanmak istiyoruz. Yaptığımız çalışmalarda buranın bir üs olmaması için hiçbir neden olmadığını gördük" dedi. 

"YARDIMCI OLMAK İSTİYORUZ"

Türkiye Uyuşturucu ile Mücadele Vakfı Onursal Başkanı İsmail Karakaş ise şunları söyledi: "Şimdiye kadar binlerce kardeşimizin uyuşturucudan kurtulmasına vesile olduk. Merkezimize Karadeniz Bölgesi'nden bağımlı kardeşlerimiz gelmeye başladığı için biz de Samsun'u seçtik. Uyuşturucuyla mücadele kapsamında Samsun'da bir rehabilitasyon merkezi kurarak, gençlerimize yardımcı olmak istiyoruz."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.