14. DURAĞI SAMSUN

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Genel Müdürlüğü ile Avrupa Birliğinin (AB) ortak finansmanıyla, Ne İstihdamda Ne Eğitimde Olan Gençlere (NEET) yönelik hayata geçirilen ve ulaşılması zor gençlerin istihdama kazandırılması hedefiyle Ankara’dan yola çıkan “İŞKUR Yol Arkadaşım” kampanya TIR’ının 14. durağı Samsun olacak.

GENÇLERE İSTİHDAM FIRSATI

Samsun Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “İŞKUR Yol Arkadaşım tanıtım aracı; İŞKUR hizmetlerini tanıtmak, 15-29 yaş aralığındaki işsiz, eğitime devam etmeyen ya da iş gücünde yer almayan gençler arasında farkındalık oluşturmak ve gençlerin istihdam fırsatlarından yararlanabilmesi için İŞKUR’a kayıtlarının yapılması amacıyla yola çıkmıştır.

"KARİYER SÜREÇLERİNDE DESTEK OLUNACAK"

"İŞKUR Yol Arkadaşım" TIR’ı 18 Ekim 2023 tarihinde saat 09.30’da Cumhuriyet Meydanı Panorama Müzesi önünde konumlandırılacak olup gün boyu kariyer yolculuklarında gençlere yol gösterecek mesleki eğilim ve beceri testleri ile fotoğraf alanları gibi etkinlikler gerçekleştirilecektir. Bunun yanı sıra İş ve Meslek Danışmanlarınca İŞKUR'un hizmetleri tanıtılarak gençlere kariyer süreçlerinde destek olunacaktır.” İfadelerine yer verildi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.