Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, 1-7 Ekim "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" dolayısıyla İlçe Müftülüğü tarafından Pazar Camisi'nde gerçekleştirilen Mevlid-i Şerif programına katıldı.

DERNEĞE ZİYARET

Başkan Kılıç, daha sonra AK Parti Terme İlçe Başkanı Mümin Osman Ertan ve ilçe Müftüsü  Ömer Ergül ile birlikte Terme Din Görevlileri Derneği'ni ziyaret ederek, din görevlilerinin haftalarını kutladı.

İKRAMDA BULUNDU

Cami cemaatiylede bir araya gelen Başkan Kılıç burada vatandaşlara pilav ve ayran ikramında bulundu. Kılıç ardından din görevlilerine plaket takdim etti. Terme Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise şu ifadelere yer verildi: "Belediye Başkanımız Ali Kılıç, 1-7 Ekim 'Camiler ve Din Görevlileri Haftası' münasebetiyle önce İlçe Müftülüğümüz tarafından Pazar Cami'mizde idrak edilen Mevlid-i Şerif programına katıldı. Başkan Kılıç, daha sonra AK Parti Terme İlçe Başkanı Mümin Osman Ertan ve ilçe Müftüsü Ömer Ergül ile birlikte Terme Din Görevlileri Derneği'ni ziyaret ederek, din görevlilerimizin haftalarını kutladı."

Mustafa İNAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.