Samsun TEKNOFEST 2022 için geri sayım başladı. Binlerce ziyaretçinin kente akın etmesi bekleniyor. Kentteki hazırlıklar son güne kadar devam edecek. İnternet kullanıcıları ise, TEKNOFEST'e ilişkin detayları araştırıyor. Peki, "2022 Teknofest ne zaman?, Teknofest nerede yapılacak?, TEKNOFEST kaç yaş üstü?" İşte TEKNOFEST'e ilişkin tüm merak edilenler. 

TEKNOFEST NEDİR?

Bu yıl 5. kez düzenlenecek olan TEKNOFEST, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivalidir. Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenmektedir.

650x344-teknofest-2-gununde-de-rekor-katilimla-devam-ediyor-1537532226368

SAMSUN TEKNOFEST 2022 NE ZAMAN?

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, bu yıl 30 Ağustos - 4 Eylül tarihleri arasında Samsun'da düzenlenecek.

samsun-teknofest-ile-2-mi-271_2-41

SAMSUN TEKNOFEST NEREDE YAPILACAK?

Bu sene 5. defa düzenlenecek olan TEKNOFEST, Samsun Çarşamba Havalimanı'nda gerçekleşecek.

teknofest samsun ic

TEKNOFEST KAÇ YAŞ ÜSTÜ?

TEKNOFEST, her yaş ve meslek grubundan ziyaretçiye açık olup ücretsizdir. 13 yaşından küçük ziyaretçiler alana, velileri ya da öğretmenleri ile birlikte kabul edilmektedir.

TEKNOFEST NEYİ AMAÇLAR?

TEKNOFEST, toplumda teknoloji ve bilim konusunda farkındalık oluşturmayı amaçlar. Festivalin amacı, bilim ve mühendislik alanlarında yetişmiş insan kaynağını artırmaktır. TEKNOFEST'te 39 farklı kategoride Türkiye tarihinin en büyük ödüllü Teknoloji Yarışmaları bulunmaktadır.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.