Samsun'un Tekkeköy ilçesi Büyüklü Mahallesi'ndeki ana arter yolunda, aşırı yağışlar nedeniyle çökme meydana geldi. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, gerekli önlemlerin alındığını beliirterek, vatandaşlara uyarıda bulundu.

WhatsApp Image 2022-03-23 at 14.44.45.jpeg

UYARI LEVHALARINA DİKKAT!

Başkan Togar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Birçok mahallemizin 7/24 aktif bir şekilde kullandığı, trafiğin devamlı işlediği Büyüklü Mahallemizdeki ana arter yolumuzda, aşırı yağışlar sonrası meydana gelen çökmeyi yerinde inceleyerek gerekli tedbirleri aldık. Araç sürücülerinin, çalışmalar başlayıp tamamlanana kadar, uyarıları işaretlerini dikkate almaları can ve mal güvenliği açısından önem arz etmektedir" ifadelerini kullandı.

WhatsApp Image 2022-03-23 at 14.44.46.jpeg

KAR YAĞIŞI SÜRÜYOR

Başkan Togar ayrıca, yüksek kesimlerde bir metreyi aşan karla mücadele çalışmalarının sürdürüldüğünü belirterek şunları söyledi:

"Özellikle yüksek kesimlerde etkisini daha belirgin bir şekilde gösteren kar yağışı sonrası devam eden çalışmalarımızı yerinde inceledik. Bugün bile yer yer bir metrenin üzerinde olan karın her hangi bir mağduriyete yol açmaması ve ulaşımda aksaklıklara neden olmaması için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor."

Ercan DİLAVER

WhatsApp Image 2022-03-23 at 14.44.46 (1).jpeg

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.