Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "İlçe devlet hastanemizin inşaatı tüm süratle devam ediyor. 2024 yılında hasta kabulüne başlayacak olan ilçe hastanemiz, vatandaşlarımızın merakla beklediği bir proje olduğunun farkındayım "dedi.

"HEYECANLA BEKLİYORUZ"

Söz verilen tüm projelerin faaliyete geçmesi için gerekli tüm çalışmaları ve resmi prosedürleri tamamlayıp takibini sürdürdüklerini açıklayan Togar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

" İlçe devlet hastanemizin inşaatı tüm süratle devam ediyor. 2024 yılında hasta kabulüne başlayacak olan ilçe hastanemiz, vatandaşlarımızın merakla beklediği bir proje olduğunun farkındayım. Bu nedenle çalışmalarını titizlikle takip edip bir asırlık özlemin dinmesini bizlerde heyecanla bekliyoruz. Ayrıca 250 yataklı, 61 bin metre kare kapalı alana sahip olacak olan ilçe hastanemiz ile birlikte Tekkeköy’ümüz de pozitif anlamda değişecek ve gelişecek. İlçemize ve şehrimize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Her şey çok daha güzel bir Tekkeköy için."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.