• Vezirköprü’de otopark ve meydan ihtiyacı için yıkım çalışmaları başlatıldı.
  • Vezirköprü Belediye Başkanı Murat Gül projeyi kamuoyuna duyurdu.
  • Amasya Şeker Fabrikası binası ve Eski Öğretmenevi yıkım sürecine girdi.
  • Proje, ilçe merkezindeki trafik ve otopark sorununa kalıcı çözüm hedefliyor.
  • Vatandaşların sahada dile getirdiği otopark talebi projeyle karşılık buldu.
  • Samsun Büyükşehir Belediyesi desteğiyle süreç etaplar halinde sürdürülecek.

VEZİRKÖPRÜ'DE OTOPARK SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Samsun Medya Grubu ekibi aracılığıyla vatandaşların gündeme taşıdığı otopark sorunu, Vezirköprü’de karşılık buldu. Vezirköprü Belediye Başkanı Murat Gül, Amasya Şeker Fabrikası Vezirköprü Bölge Müdürlüğü binası ile Eski Öğretmenevi’nin yıkım sürecinin, gerçekleştirilen ihale kapsamında başladığını açıkladı. Belediye meclis üyeleriyle birlikte yıkım alanında incelemelerde bulunduklarını ifade eden Gül, yapılacak projeyle ilçeye hem ferah bir meydan hem de kalıcı bir otopark kazandırılacağını vurguladı.

Samsun Şehir Hastanesi Başhekimi Mahmut Ulubay'dan MHRS uyarısı
Samsun Şehir Hastanesi Başhekimi Mahmut Ulubay'dan MHRS uyarısı
İçeriği Görüntüle

Samsun Medya Grubu gündeme taşıdı, proje başladı

"KALICI ÇÖZÜM" VURGUSU

Gül açıklamasında, “İnşallah bu alanda hayata geçireceğimiz projeyle şehrimize yakışan ferah bir meydan kazandırırken, Vezirköprü’müzün önemli ihtiyaçlarından biri olan otopark sorununa da kalıcı bir çözüm üretmiş olacağız” dedi. Projeye verdikleri destek dolayısıyla Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’a teşekkür eden Murat Gül, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte ilçe merkezinin çehresinin değişeceğini ve kent yaşamının daha düzenli hale geleceğini sözlerine ekledi.

Samsun Medya Grubu gündeme taşıdı, proje başladı

SAMSUN MEDYA GRUBU ARACI OLDU

Samsun Medya Grubu ekibi, Vezirköprü Belediye Başkanı Murat Gül ve hizmetleri hakkında vatandaşların görüşlerini sormuştu. Vatandaşlar özellikle ilçedeki otopark eksikliğinden yakınmıştı.

Samsun Medya Grubu gündeme taşıdı, proje başladı

Samsun'da Muammer Sevgili için gıyabi cenaze namazı kararı

Samsun'da feci kaza: 18 yaşındaki Miraç Birinci hayatını kaybetti

DAHA FAZLA SAMSUN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: HABER MERKEZİ