Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ve Samgaz Genel Müdürü Yılmaz Kolsan, 2023 yılı içerisinde ilçe genelinde yürütmeyi planladıkları çalışmaları gözden geçirerek öncelikleri belirledi.

KONFOR EN ÜST SEVİYEYE TAŞINACAK

Tekkeköy'ün her alanda yaşam konforunu en üst seviyelere taşımak için farklı alanlardaki çalışmalara devam etiklerini kaydeden Togar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"İlçemizde imarını tamamlayıp yollarını açtığımız tüm yerleşim yerlerindeki hanelerimizin, doğal gazın sunduğu avantaj ve konfordan yararlanabilmesi için titiz çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Samgaz Genel Müdürümüz Yılmaz Kolsan ile bir araya gelerek ilçemizdeki doğalgaz ağını genişletmenin beraberinde 2023 yılı içerisinde yürütmeyi planladığımız çalışmaları gözden geçirerek öncelikleri belirledik. İlçemizin her alanda yaşam konforunu en üst seviyelere taşımak için farklı alanlardaki çalışmalarımıza devam edeceğiz."

GÜVENLİ ULAŞIM

Togar ayrıca, ilçenin her noktasında konforlu ve güvenli ulaşım için çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü belirterek, "Yazılar Mahallemizde araçların daha güvenli ve daha konforlu ulaşım imkanlarından istifade edebilmeleri için yol genişletme çalışmalarıyla işe koyulduk. Biz de yapardık demekle olmuyor bu işler. Onlar konuşur biz yaparız" dedi.

ELVAN İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.