Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçede yapılacak yapıların depreme dayanaklı ve güvenilir olabilmesi için önlemler aldıklarını ve hazırlıklar yaptıklarını açıkladı. 

TİTİZ KONTROL VURGUSU

Türkiye'de yaşanan yıkıcı depremlerin ardından Başkanı Hasan Togar, ilçedeki binaların yapım aşamasında titizlikle kontrollerinin sağlanacağını belirtti. Yapıların, zemin etüdü, yapı teknikleri, temel teknikler ve zemin iyileştirme projeleri ile işleyişin daha sağlıklı ve güvenilir bir şekilde yürütüleceğini söyledi. 

TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Başkan Togar sosyal hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı, "İlçemizde yapılacak tüm yapıların daha güvenli olması için yapı kontrol müdürümüz ve müdürlükte çalışan mesai arkadaşlarımız ile bir araya geldik. İlçemizde yapılacak yapıların daha sağlam ve daha güvenli olabilmesi için zemin etüdü, yapı teknikleri, temel teknikleri, zemin, iyileştirme, projeler ve daha bir çok konuda uyulması gereken kurallara titizlikle uyulması ve işleyişin sağlıklı yürütülmesi gibi konularda personelimizin daha hassas davranması ve üzerine düşen görevleri yapabilmesi için istişare toplantımızı yaptık."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.