Samsun'da Tekkeköy Belediye Başkanı Başkanı Hasan Togar, "Ramazan ayı boyunca her akşam iftarınız bizden" uygulamasıyla, ihtiyaç sahibi vatandaşların yanlarında olduklarını açıkladı.


Tekkeköy Belediye Başkanı Başkanı Hasan Togar, Ramazan ayında 'İftarınız Bizden' uygulamasıyla, ihtiyaç sahibi vatandaşların yanlarında olduklarını açıkladı.

'PAYLAŞTIKÇA ARTIYOR'

Belediye ve kaymakamlıktan sosyal yardım desteği alan vatandaşlar, Tekkeköy ilçe merkezi ile Kutlukent'te bulunan aşevlerinden iftar yemeklerini alıyor. Tekkeköy Belediye Başkanı Togar ise yaptığı açıklamada "Ramazan paylaşmaktır. Ramazan aynı sofrada aynı kaptan birlikte yemektir. Yüzlerce ailemizle soframızı yemeğimizi paylaşıyoruz. Paylaştıkça sevincimiz mutluluğumuz bereketimiz artıyor" dedi.

RAMAZAN AYI BOYUNCA

İhtiyaç sahibi vatandaşlara, Ramazan ayı boyunca iftar yemeği vereceklerini söyleyen Togar, şunları dile getirdi.

"Tekkeköy ilçe merkezinde ve Kutlukent’teki aş evlerimizden ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız Ramazan ayı süresince iftar yemeklerini alacaklar. İftarınız Bizden uygulaması ile Belediyemiz ve kaymakamlığımızdan, sosyal yardım desteği alan vatandaşlarımızın, Ramazan ayında maddi yükünü biraz da olsa hafifletmek ve huzurlu bir Ramazan yaşamalarını istiyoruz."

Şennur ŞENYER