Girmedik gönül, çalmadık kapı, el sıkmadık kimse bırakmayacağını belirten Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçede yaşayan 92 yaşındaki Kazım Şahin ve 101 yaşındaki Emine Yıldırım'ı ziyaret ederek, asırlık çınarlara vefasını gösterdi. 

DİLEĞİ GERÇEK OLACAK

Başkan Togar, ilk olarak Yaylageriş Mahallesi'nde yaşayan 101 yaşındaki Emine Yıldırım'ı ziyaret etti. Yıldırım Başkan Togar'a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı görmek istediğini dile getirdi. Togar da "Mahallemizin çınarının bu dileği inşallah cumartesi günü gerçek olacak. 101 yaşındaki anamızın gönlünde iz bırakan bu dava bizim davamız bu lider bizim liderimiz. Emine anamızın da dualarıyla inşallah bu 2023'te de Güçlü Türkiye hedefimize emin adımlarla yürüyeceğiz" dedi. 

ÖĞÜTLERİNİ DİNLEDİK 

Ardından yine Yaylageriş Mahallesi'nde yaşayan  92 yaşındaki Kazım Şahin'in evine konuk olan Başkan Togar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
"Yaylageriş Mahallemizde 92 yaşındaki Kazım Şahin amcamız bizleri dost meclisine kabul etti. Yaşının kazandırdığı sukunetle verdiği öğütleri dinledik. Hayır dualarıyla ve hoş sohbetiyle gönlümüz ferahladık. Biz inanıyoruz ki 2023'te Güçlü Türkiye hedefimize ilerleyeceksek alacağımız bu hayırlı dualar da bizler için çok önemlidir."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.