Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, AK Parti'den neden aday gösterilmediğinin cevabını kendisinin de bulamadığını belirterek sözü de kararı da halka bıraktığını söyledi. Togar'ın bağımsız mı ya da herhangi bir partiden mi seçime gireceğinin önümüzdeki günlerde açıklayacağı belirtildi.  

AİLESİYLE ŞARKI SÖYLEDİ

Togar, sevgi konvoyunda vatandaşlarla buluştu, sonrasında Tekkeköy Belediyesi etkinlik alanında açıklamalarda bulundu. Eşi Yasemin Togar ve çocuklarıyla birlikte birlikte sahneye çıkan Togar, ailesiyle birlikte 'Daha gidecek çok yolumuz' var şarkısını söyledi.

Samsun'da işyerine uyuşturucu baskını Samsun'da işyerine uyuşturucu baskını

"SORUNUN CEVABINI BULAMADIM"

Tekkeköy'ü en çok gelişen ilçelerden birine dönüştürdüklerini belirteren Togar şunları söyledi: "Bu davanın en büyük askerlerinden biri benim kimse bana bu davayı anlatmasın. Bugün büyüklerimiz bir karar verdi. Asla da saygısızlık yapmam, kararlarına saygı duyarım. Köyünden kasabasına kadar dokunmadığımız mahalle yok. Tekkeköy Türkiye'nin en gelişen, en çok göç alan ilçelerinden biri haline geldi. Sebebi ne dediğimde cevap yok. Ben de bu sorunun cevabını bulamadım. Bulamadığım içinde kendimi size teslim etmeye geldim. Söz de karar da milletin. O zaman bu kararı millete bırakalım."

NEJLA KAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.