• MHP Samsun İl Başkanı Regaip Kandili mesajı yayımladı.
  • Burhan Mucur, manevi diriliş, milli birlik ve kardeşlik vurgusu yaptı.
  • Regaip Kandili’nin rahmet ve mağfiret iklimine dikkat çekildi.
  • Birlik ve beraberliğin toplumsal huzura katkısı hatırlatıldı.
  • Vatandaşların kandili kutlandı, şehitler rahmetle anıldı.
  • Resmî kaynak MHP Samsun İl Başkanlığı; açıklama bültenle duyuruldu.

MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, mübarek Regaip Kandili dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı. Mesajında bu kutsal gecenin Türk-İslam alemi için taşıdığı derin anlama dikkat çeken Burhan Mucur, manevi değerlerin korunması ve toplumsal kardeşliğin pekiştirilmesi çağrısında bulundu. Samsun genelinde hissedilen manevi atmosferin milli birlik şuuruyla taçlanması gerektiğini ifade eden Mucur, vatandaşların kandilini kutladı.

MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur'da Regaip Kandili mesajı

RAHMET VE MAĞFİRETİN MÜJDECİSİ

Mucur, Receb ayının habercisi olan Regaip Kandili'nin ilahi rahmetin tecelli ettiği özel bir zaman dilimi olduğunu belirterek, “Yüce Allah’ın rahmet ve mağfiret kapılarını ardına kadar açtığı bu kutlu gece, gönüllerimizi arındırma ve dualarımızı samimiyetle semaya yükseltme vaktidir. Bu mübarek vakitleri, manevi dünyamızı muhasebe etmek ve iyilikleri çoğaltmak için bir fırsat olarak değerlendirmeliyiz" dedi.

KARDEŞLİK VURGUSU

Samsun’dan tüm Anadolu’ya uzanan bir kardeşlik bağına dikkat çeken Burhan Mucur, birlik ve beraberliğin önemini hatırlattı. Peygamber Efendimiz’in müminleri bir vücudun azalarına benzettiği hadisini rehber edinmek gerektiğini belirten Mucur, şunları kaydetti: “Müminler bir vücut gibidir. Bizler de bu anlayışla; Samsun’un köylerinden merkezine, ülkemizin her bir köşesine kadar kardeşlik bağlarımızı güçlendirmeliyiz. Milli birlik ve beraberliğimiz, bu manevi iklimlerde daha da pekişecek, yarınlarımıza ışık tutacaktır.”

Samsun'da feci zincirleme kaza!
Samsun'da feci zincirleme kaza!
İçeriği Görüntüle

ŞEHİTLERİ RAHMETLE ANDI

Mesajının son bölümünde vatanın bekası için canını feda eden kahramanları anan Mucur, “Bu mübarek gecede aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, ülkemizin huzuru ve milletimizin selameti için dua ediyorum. Regaip Kandilimiz kutlu olsun” diyerek sözlerini tamamladı.

Samsun'da ekipler seferber oldu: Ormanda bulundu!

Samsun Çarşamba'da iş yerine operasyon!

DAHA FAZLA SAMSUN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: MHP Bülten