Kayseri Şekerspor Futbol Takımı, Avanos’ta girilecek kamp öncesi sağlık kontrolünden geçti. Genç futbolcular, yapılan çeşitli tahlillerin ardından, yeni sezona hazır olduklarını gösterdiler.

Şekersporlu futbolcular, 12-23 Ağustos Tarihleri arasında Avanos’ta girilecek 11 günlük kamp öncesi sağlık kontrolünden geçti. Sabah saatlerinden Kayseri Güneş Hastanesi’ne gelerek, tepeden tırnağa Check Up’tan geçen futbolcuların oldukça sağlıklı oldukları öğrenilirken, röntgen, kan ve benzer birçok tahlil ile çeşitli doktorların gözetiminden geçen genç futbolcular, yeni sezon öncesi adeta “Hazırız” imajı verdi.

Kontrol sonrası bir açıklama yapan Kayseri Şekerspor’un Teknik Patronu Alaaddin Demirözü, kamp öncesi kadronun tamamlanabilmesi için yoğun bir çalışma yürüttüklerini belirterek, “Şu anda 20 kişilik kadromuz ile sağlık kontrolüne gelmiş bulunuyoruz. Eksiklerimizi biliyoruz ve bu kadroya 4-5 kişi daha transfer ederek, kadromuzu tamamlayacağız inancındayız. Bugün takımla birlikte gerekli sağlık kontrolünden geçerek, yeni sezona hazır olmak istiyoruz. Çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor, Özellikle idmanlarımıza 30 kişi gibi yoğun bir kadroyla çıkıyoruz, çok yakın zamanda da temel kadromuz şekillenmiş olacak. Şu an davet ettiğimiz futbolcuları inceliyoruz, başarılı olacağına inandığımız arkadaşlarımızı kadromuza dahil edeceğiz. Arefe gününe kadar 10 günlük bir süremiz var. Bu sureyi iyi kullanmak istiyoruz. Esas olan kamp öncesi alacağımız önlemler, alacağımız arkadaşlar ve atacağımız adımlardır. Çünkü kampa gideceğimiz kadro bizi ligde götürecek kadro olacaktır” şeklinde konuştu.