Öğrenci odaklı bir anlayışla hareket eden Ardahan Üniversitesi’nde, üniversite yaşamına renklilik katan sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler, 2013-2014 eğitim-öğretim döneminde de hız kesmeden devam edecek. Böylelikle yeni dönem öğrenciler için birçok konferans, seminer, panel, toplantı ve çeşitli faaliyetlere ev sahipliği yapan ARÜ’de oldukça dinamik, hareketli, keyifli ve verimli geçecek. Ayrıca düzenlenecek olan çeşitli faaliyetler ile öğrenciler, hem birbirleriyle kaynaşacak hem de ARÜ’lü olma ayrıcalığını yaşayacak.

ARÜ’de Üniversite Yaşamı Dolu Dolu Geçiyor

ARÜ’de geçtiğimiz eğitim-öğretim dönemlerinde yapılan faaliyetler, öğrencilerin üniversite hayatlarının en değerli anları olarak hafızalara kazındı. ARÜ, özellikle geçtiğimiz yıl düzenlenen çeşitli kurs programlarından etkinliklere kadar bir dizi olaya sahne oldu. Kimi zaman Rusya İlimler Akademisi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Dmitry Vasilyev gibi, dünya akademi camiasında adından sıkça söz ettiren bilim insanlarının uğrak yeri olması ve çeşitli bilimsel toplantılar düzenlemesiyle dikkat çekti. Bazen de kayak eğitimleri, dağ kampları, doğa yürüyüşleri, çeşitli kursları ve konserleri gibi öğrencileri mest eden organizasyonlarıyla konuşuldu. Ayrıca ARÜ, öğrenci kulüpleri ve topluluklarına çeşitli destekler sağlayarak üniversite yaşamının dolu dolu geçmesinde öncü rol oynadı.

ARÜ’de Yaşam, Yeni Eğitim-Öğretim Döneminde Daha Renkli Olacak

Ardahan Üniversitesi bu ve benzeri faaliyetlerini, 2013-2014 eğitim ve öğretim yılında daha çok çeşitlendirerek ve geliştirerek yoluna emin adımlarla devam edecek.