TED SAMSUN KOLEJİ'NDE YENİ DÖNEM BAŞLADI

TED Samsun Koleji'nde 2022/2023 eğitim yılı nedeniyle düzenlenen görkemli törenle birlikte ders zili çaldı ve öğrenciler, yeni döneme 'merhaba' diyerek, sınıflarda yerlerini aldı.

"DAHA İYİ EĞİTİM İÇİN HAZIRIZ"

Okulun bahçesinde düzenlenen törene öğrenciler, öğretmenler ve çok sayıda veli katıldı. Açılış konuşması yapan TED Samsun Koleji Genel Koordinatörü Musa KALAYCI, yeni eğitim ve öğretim döneminin başlamasının mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. KALAYCI, "Tekrar okulumuza kavuşmanın heyecanı ve mutluluğu içindeyiz. Sevgili öğrencilerim; yaklaşık 94 yıl önce ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından, temelleri atılmış ilk eğitim derneği çatısı altında sizlerle beraber yeni bir eğitim dönemine başlamış olmanın heyecanı ve mutluluğu bizim için tarifsiz. Bu süreçte tüm değerli öğretmenlerimiz hazırlıklarını yaptılar. Sizlerin daha iyi bir eğitim alması için hazırız. Sizlerden isteğimiz, okulun kurallarına harfiyen uymanız, öğretmenlerinizin yönlendirmelerine değer vermeniz ve okulumuza zamanında, eksiksiz gelmenizi istiyoruz. Bu sürecin önce sağlıklı sonra da başarılı bir şekilde keyif ve mutlulukla geçeceğine yürekten inanıyorum" ifadelerini kullandı.

"OKUL İKİNCİ YUVANIZ"

TED Samsun Koleji İlkokul Zümra Başkanı Semra Aydın da okulun öğrencilerin ikinci yuvası olduğunun altını çizerek, "Bizler her zaman öğrencilerimizin yanında ve arkasında destekçisi olacağız. Okulumuzda bilimin ve aklın önderliğinde çağdaş bir birey olarak, eğitim alacaksınız. TED Samsun Koleji çatısı altında güven içinde olduğunuzu unutmayın. Okulumuzun tek ve ortak bir amacı vardır. O da Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi; 'Geleceğin gülü, yıldızı aydınlığı olacak, küçük hanımlar ve küçük beyleri yetiştirmek' Yeni öğretim yılımızın sağlıklı ve mutlu bir yıl olması dileğiyle" dedi.

KONUŞMALAR VE ŞİİR OKUMALARININ ARDINDAN DERS ZİLİ ÇALDI

TED Samsun Koleji öğrencilerinin günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı konuşmalar ve şiir okumalarının ardından ders zili çaldı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.