Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Samsun'a gelişinden sonra Mert Irmağı Islah Projesi'nin temel atma törenine katılan TBMM Plan ve Bütçü Komisyonu Başkanı Dr. Mehmet Muş, "Tarım ve Orman Bakanlığı sektör paydaşları" toplantısının ardından inşaatı devam eden yatırımlarda incelemelerde bulundu.

OMÜ'de ezber bozan proje! Artık oralarda bile üzüm yetişebilecek OMÜ'de ezber bozan proje! Artık oralarda bile üzüm yetişebilecek

YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDI

Dr. Mehmet Muş, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile mevcut alanını 1 milyon metrekaden 10 milyona çıkarılmasına öncülük ettiği Havza OSB'de kurulan Kenevir Fabrikası'nı ziyaret etti. Türkiye'nin ilk entgre kenevir işletmelerinde bulunan Dr. Mehmet Muş, Bakan Yumaklı'dan Samsun'un kenevir potansiyelinin endüstriye kazandırılması için destek istedi.  Yatırım programına alınmasından ihale sürecine kadar takip ettiği inşaatlarda bu kez incelemelerde bulunan Dr. Mehmet Muş, 170 milyon lira ödenecek çıkardığı Şehir Hastanesi yolunda çalışmaları takip etti. Samsun Milletvekili Dr. Muş, daha sonra Adli Tıp Kurumu ve Yeşilkent Kavşağı inşaatlarında çalışmaları izledi ve yetkililerden bilgi aldı.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Dr. Muş'un bu incelemelerine AK Parti milletvekilleri Ersan Aksu ve Orhan Kırcalı'nın yanı sıra Vali Orhan Tavlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan ve ilgili bürokratlar eşlik etti.

ELVAN İLHAN 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.