Emekliler, bankaların sunduğu avantajlı kampanyalardan yararlanabilmek için genellikle bir maaş anlaşması yaparlar. Bu anlaşma, tercih ettikleri banka ile yapılarak, özel faiz oranları, ücretsiz bankacılık hizmetleri, sigorta avantajları ve diğer birçok fırsattan kolaylıkla faydalanma imkanı sağlar. Ancak, bu süreçte bankanın belirlediği koşulların detaylı bir şekilde incelenmesi ve gerekli evrakların eksiksiz olarak tamamlanması büyük önem taşır. Her bankanın farklı avantajları ve koşulları bulunduğundan, emeklilerin ihtiyaçlarına en uygun olanı seçmeleri önemlidir.

BANKALARIN EMEKLİLERE SUNDUĞU AVANTAJLAR

Her banka, emeklilere özel olarak tasarladığı kampanyalarla farklı promosyon tutarları ve ek avantajlar sunuyor. İşte bazı bankaların emeklilere sunduğu cazip teklifler:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davası hükümlülerine af Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davası hükümlülerine af

AKBANK

Emeklilere 6.000 TL'den başlayıp 10.000 TL'ye kadar ulaşan promosyon tutarları sunuyor. Ek olarak kredi kartına tanımlanan otomatik fatura ödeme talimatları ve chip para gibi avantajlar dikkat çekiyor.

GARANTİ BBVA

4.500 TL'den başlayan promosyon tutarları ile emeklileri cezbetmeye hazır. Kredi kartı harcamaları ve mobil uygulama kullanımı ile elde edilecek bonuslar da sunuluyor.

KUVEYT TÜRK

Net ve anlaşılır kampanyasıyla emeklilere 4.800 TL'den 8.000 TL'ye kadar çıkan promosyon tutarları sunuyor.

ŞEKERBANK VE TEB

Bu bankalar emeklilere 3.000 TL'den 5.000 TL'ye kadar ulaşan promosyon tutarları ile katılım sağlıyor.

TÜRKİYE FİNANS

Emeklilere oldukça rekabetçi bir yelpazede, 5.000 TL'den başlayıp 12.500 TL'ye kadar çıkan promosyonlar ve çeşitli ek avantajlar sunuyor.

YAPIKREDİ

4.500 TL'den başlayıp 7.500 TL'ye kadar çıkan promosyon tutarları sunuyor. Otomatik fatura ödeme talimatları, kredi kartı harcamaları ve mobil uygulama kullanımı ile elde edilecek ek ödüller vaat ediyor.

DENİZBANK VE FİBABANKA

Emeklilere özel kredi fırsatları ve 3.000 TL'den başlayıp 7.500 TL'ye kadar çıkan promosyon tutarları ile öne çıkıyor.

İLK İKRAMİYE ÖDEMESİ NİSANDA

Emekliler, bu yıl da iki bayram ikramiyesi alma şansına sahip olacaklar. Ramazan Bayramı, 10-12 Nisan tarihlerine denk geliyor ve ikramiyenin büyük ihtimalle 1-9 Nisan arasında ödenmesi bekleniyor.

Kurban Bayramı ise 16-19 Haziran'da kutlanacak. Bu tarihten önce, büyük ihtimalle 10-15 Haziran arasında da Kurban Bayramı ikramiyesinin emeklilerin hesaplarına yatırılması bekleniyor.

Bu bayram ikramiyeleri, emeklilerin maddi açıdan rahatlamasına ve bayram öncesindeki hazırlıklarını kolaylaştırmalarına katkı sağlayacak.

A HABER

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.