AĞUSTOSTA BAŞLAYACAK 

Bu sezon (2022-2023) Süper Lig tadında geçecek Spor Toto 1. Lig'de 19 takım boy gösterecek.  Spor Toto 1. Lig; 5, 6, 7 ve 8 Ağustos 2022 tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacak. Normal sezon ise 14 Mayıs 2023'te tamamlanacak. Süper Lig hedefi ile sezona başlayacak olan takımlar, transfer çalışmalarına da büyük bir titizlikle devam ediyor.

BAY GEÇECEK 

Süper Lig yolunda rakibi İstanbulspor'a yenilen Bandırmaspor Spor Toto 1. Lig'de son biletin sahibi oldu. Süper Lig'den düşen Altay, Çaykur Rizespor, Göztepe ve Öznur Kablo Yeni Malatyaspor oldu. Lige yükselen Pendikspor, Sakaryaspor ve Bodrumspor ile Lig, 2022-2023 sezonunda 19 takımla oynanacak ve her hafta 1 takım BAY geçecek

KİMLER VAR

Bir değişiklik olmazsa Samsunspor'un 1.Lig'de ki rakipleri, Altay, Çaykur Rizespor, Göztepe ve Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, Pendikspor, Sakaryaspor, Bodrumspor, Adanaspor, Altaş Denizlispor, Altınordu, Ankara Keçiörengücü, Beypiliç Boluspor, BB Erzurumspor, Eyüpspor, Gençlerbirliği, Manisa FK, Tuzlaspor ve Bandırmaspor olacak.  

Esra VURAL

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.