ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR 

TFF Elit A Ligi Finalleri 1’inci Tur müsabakasında Yılport Samsunspor U19 takımı 2 Mayıs Perşembe günü (yarın) saat 15.00’de deplasmanda Rams Başakşehir FK U19 takımı ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesi takım, çalışmalarına devam ediyor. Antrenman öncesi ise, U19 Takımı Antrenörü Özgür Cinel, açıklamalarda bulunarak, eksikleri olmasına rağmen, oyuncuların üstün mücadele örneği sergilediğini ve Türkiye Finalleri için ön eleme oynama hakkını elde ettiklerini belirtti. 

2 MAÇ OYNANACAK 

Cinel, ‘’Bizim son maçımızı kazanıp rakibimizin de puan kaybetmesi gerekiyordu, eksiklerimiz olmasına rağmen oyuncularımız üstün mücadele örneği sergiledi ve Türkiye Finalleri için ön eleme oynama hakkını elde ettik. Bu mutluluğu ve gururu yaşatan oyuncularımızı kutluyorum. Başakşehir takımıyla ilki deplasmanda olmak üzere iki maç oynayacağız. Deplasmanda oynayacağımız ilk maçtan avantajlı bir skorla evimize dönmek istiyoruz. İstanbul'da yaşayan taraftarlarımızı bu önemli maçımıza bekliyoruz”dedi.

Süper Lig'de 37. hafta başlıyor! Samsunspor'un rakibi Alanyaspor Süper Lig'de 37. hafta başlıyor! Samsunspor'un rakibi Alanyaspor

GÜRKAN SARIKAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.