Kur’an Kursu öğrencileri Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Emin Özçınar’dan belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi alan öğrenciler ardından ’15 Temmuz’ konulu fotoğraf sergisini gezdi.

Şanlıurfa’da Kur’an Kursunda eğitim gören öğrenciler, eğitmenleri nezaretinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Emin Özçınar tarafından karşılanan çocuklar Meclis salonunda belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. Belediye çalışmaları hakkında çocuklara bilgi veren Özçınar, " Yaz Kur’an kursunda eğitim görüyorsunuz sizi tebrik ediyorum. Sanat sokağımızda kurslarımız başladı. Sanat sokağımızda resim, ebru, gitar gibi sizlerin yapabileceği sanatlar var. Vatana sahip çıkmak bir bireyin bir insanın en önemli görevidir. Nasıl ki evimizi temiz tutuyoruz vatanımızı da temiz tutacağız. Nasıl anne babamızın sözünü tutuyorsak bizleri yöneten devlet başkanımızı reisimizin Cumhurbaşkanımızın da sözünü dinleyeceğiz. 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanımızın sözünü dinleyerek meydanlara indik ve meydanlarda bu insanlar bu ülkenin yalnız olmadığını, bu ülkeyi hep birlikte koruyacağına söz verdi, mücadele verdi. Biz bu saatten sonra da ülkemizin bir daha böyle bir darbe girişiminde ve böyle bir sıkıntıya girmemesi için kendimizi iyi yetiştireceğiz" diye konuştu.

Genel Sekreter Yardımcısı Özçınar, çocuklara okuma kitapları ile Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan 15 Temmuz Demokrasi zaferini anlatan dergi hediye etti. Ziyaret sırasında öğrencilerden Ahmet Küpçü’nün okuduğu 15 Temmuz adlı şiir okudu. Daha sonra belediye binasını gezen öğrenciler, Genel Sekreter Yardımcısı Emin Özçınar ile hatıra fotoğrafı çekti.

Kuran Kursu öğrencileri ziyaretlerinde son olarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile İhlas Haber Ajansı tarafından hazırlanan ’15 Temmuz’ konulu adlı fotoğraf sergisini gezerek fotoğraflar hakkında İHA yetkililerinden bilgi aldı.