ÇORUM (AA) - Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde dünyaya gelen yeni yılın ilk bebeği "Ali Yunus"un  ilk ziyaretçisi Vali Ahmet Kara oldu.

Vali Kara, eşi Mesude Kara ile 2014 yılının son dakikalarını Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin doğum servisini ziyarete ayırdı.

Derya ve İlyas Emre çiftinin saat 00.03'te dünyaya gözlerini açan bebeğini ziyaret eden Vali Kara ve eşi, aileye evlatlarıyla birlikte sağlıklı bir ömür geçirmeleri temennisinde bulunarak, bebeğin vatanına, milletine ve ailesine hayırlı bir evlat olması dileğinde bulundu.

Emre çiftinin normal doğum ile dünyaya gelen bebeklerine Ali Yunus adını verdiği, 3 kilo 840 gram doğan ve 51 santimetre boyundaki Ali Yunus'un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Anne Derya Emre de başarılı geçen bir doğumun ardından ikinci çocuğunu kucağına almanın sevincini yaşadığını belirterek, "Rabbim uzun ömür versin" dedi.

Vali Kara ve eşi Mesude Kara, Emre çiftini "Ali Yunus" bebeğe taktıkları cumhuriyet altını kutlayarak hastaneden ayrıldı.