AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Nevşehir’in Ürgüp İlçesinde sanayi esnaflarını ziyaret etti.
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Nevşehir’de gerçekleştirdiği görkemli mitingin ardından seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Milletvekili adayları, esnafların ve vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm yollarına ilişkin çözüm önerileri geliştiriyor.
AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından organize edilen geziler kapsamında Ürgüp İlçesi sanayi esnafını ziyaret eden AK Parti AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, buradaki yönetici, sanatkar ve personelleri ile bir araya geldi.
AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ürgüp İlçe Başkanı Mustafa Kılıç, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ile kalabalık bir parti topluluğunun da hazır bulunduğu ziyarette, AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider, , işletme sahipleri ile çalışanlarına hayırlı işler dileyerek, kısa süreli sohbetlerde yaptı.
Sabah saatlerinde İlçe Teşkilat ziyareti ile programlarına başlayan Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider, daha sonra sanayi esnafını gezerek, tek tek tokalaştı. Sanayi esnafının istek, beklenti ve sorunlarını dinleyen Milletvekili Adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider’e esnaflar, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.