PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor sahasında konuk ettiği Şanlıurfaspor’a 5-0 mağlup oldu.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan, maçı kaybettiklerini ancak 90 dakika boyunca mücadeleyi bırakmayan oyuncularıyla gurur duyduğunu söyledi.
İyi bir takıma karşı mücadele ederek pozisyon bulmaya çalıştıklarını belirten Özcan, "PTT 1. Lig’in en iyi takımlarından biriyle karşılaştık. Oyuna ilk 20 dakika iyi başlayamadık. Ancak 20. dakikadan sonra çocuklarımızın kendine olan güveni sahaya yansımaya başladı. Bu güven bitiş düdüğüne kadar devam etti. Maçın genelinde rakip sahaya baskı kurmaya çalıştık. Skora baktığımızda evet bizim aleyhimize farklı bir skor ortaya çıktı. Çocuklarımın kaybetmek istememe, maçı bırakmama konusunda verdikleri azimden dolayı gurur duydum. Karşı takım çok iyi mücadele veren kariyeri iyi olan oyuncular var. Buna rağmen çok iyi mücadele ettiler. Onları ben savunuyorum bu mağlubiyetin sorumluluğunu da kendi üzerime alıyorum. Yolumuza devam ediyoruz" dedi.
ŞANLIURFASPOR CEPHESİ
Genç takımlara karşı oynamanın zor olduğunu ve galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade eden Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, "Genç takımlara karşı oynamak çok zordur. Genç bir takıma ve ne yapacağı belli olmayan bir takıma karşı oynuyorsunuz. Gençlerin enerjisi bitmiyor saha içerisinde çok iyi mücadele ediyorlar. Skor ne olursa olsun oyundan kopmadılar demorize olmadılar ve daha iyisini yapmak için savaştılar. İlk yarı birkaç pozisyon buldular o da bizim gevşekliğimizden kaynaklandı. Oyun içerisinde pozisyon bulan gol atan bizdik ve sonucunda 3 puan alan biz olduk. Ben kendi oyuncularımı ve Orduspor’un genç oyuncularını kutluyorum" diye konuştu.