Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy Türkiye Belediyeler Birliği Genel Merkezini ziyaret etti.
Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hayrettin Güngör tarafından kabul edildi. Nezaket Emine Atasoy ziyarette Türkiye Belediyeler Birliği’nin Türkiye’de ve Uluslararası Camiada yapmış olduğu faaliyetlere değindi. Başkan Atasoy, "Türkiye Belediyeler Birliği Yurt içinde ve Yurt dışında yapmış olduğu faaliyetleriyle yardım Programlarıyla Organizasyonlarıyla Kardeş Şehir Projeleriyle Yerel Yönetimlerimiz olan Belediyelerimizin sesi olmuştur. Türkiye Belediyeler Birliği Belediyelerimizin sorunlarıyla yakından ilgilenerek Hükumetimizle Belediyeler arasında köprü olmuştur" diye konuştu.
Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hayrettin Güngör öncelikle ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek Nezaket Emine Atasoy’a teşekkür etti. Hayrettin Güngör Belediyeler Birliği’nin devam eden çalışmaları faaliyetleri ve projelerini Nezaket Emine Atasoy ile paylaştı. Hayrettin Güngör, "Biz Türkiye Belediyeler Birliği olarak Belediyelerimize, Halkımıza, Ülkemize, Hizmet etmekten çok mutluyuz. Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonunun Ulusal, Uluslararası, faaliyetlerine, Organizasyonlarına, Çalışmalara, değinerek çalışmalarınız Ülkemizin kalkınmasına büyük katkı sağlamaktadır" dedi.