AK Parti Antalya İl Teşkilatı tarafından, 7 Haziran seçimleri öncesi düzenlenen son İl Danışma Toplantısı’nda ikisi CHP , biri MHP’li üç meclis üyesi AK Parti’ye partiye katıldı. CHP Büyükşehir İbradı Meclis üyesi Serdal Çavuşoğlu, MHP Finike Belediye Meclis Üyesi Kemal Gökyar ve CHP Döşemealtı Belediye Meclis Üyesi Şevket Özkan’a AK Parti rozetlerini Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Lütfi Elvan taktı.
AK Parti Antalya İl Teşkilatı tarafından düzenlenen İl Danışma Toplantı’sı AKM Perge Salonu’nda yapıldı. Toplantıya Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili adayı Lütfi Elvan, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, İl Başkanı Rıza Sümer, milletvekili adayları ve çok sayıda partili katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Rıza Sümer, AK Parti’nin hiçbir zaman ideoloji partisi olmadığını söyleyerek sözlerini şöyle sürdürdü; “Hangi partiden olursa olsun AK Partiye geçen siyasetçilerin AK Parti’de siyaset yapmanın farkını gördüğüne inanıyorum. Bu nedenle her geçen gün kadrolarımız, önemli katılımlarla güçlenerek yoluna devam ediyor. Biz hiçbir zaman derdi halka hizmet olan siyasetçileri kapımızdan çevirmedik çevirmeyiz de. AK Parti milletimizin partisidir, olmaya da devam edecektir”.
“10 BİN KİŞİYLE MİTİNG YAPTIKLARI YERDE 50 BİN KİŞİYLE AÇILIŞ YAPTIK"
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı Elvan’nın Antalya’dan milletvekili adayı olarak gösterilmesinin büyük fırsat olduğunu belirten Başkan Sümer, ulaşım alanında Antalya’da bir sorun kalmayacağını dile getirdi. Seçim çalışmalarına gece gündüz demeden devam ettiklerini ifade den Sümer, muhalefetin vaatlerinin Türkiye’yi felakete götüreceğini söyledi. Sümer, “Sayın Elvan’ın önderliğinde, bütün milletvekili adaylarımızla birlikte sahadayız ve yoğun bir tempoyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İcraatlarımızla, hizmetlerimizle vatandaşımızın karşısına alnı ak bir şekilde çıkıyor, yapabileceklerimizi gururla anlatıyoruz. Çünkü biz hiçbir zaman vaatler de bulunup halkımızı kandıran bir parti olmadık, her ne söz verdiysek yerine getirdik. Muhalefet partileri gibi olmayacak duaya amin demedik. Bugün verdikleri vaatler afakidir, hayalidir. Aynı politikayı 2009 yerel seçimlerinde Antalya’da da yaptılar. İş vaat ettiler, bedava elektrik, ekmek dediler ama hepsi seçim vaatlerinden öteye geçemedi. Ama bunu en iyi Antalyalı hemşherilerimiz bilir. Daha Belediyeyi yönetemeyen bir partinin Ülkeyi yönetemeyeceğini en iyi Antalyalılar bilir. O yüzden bugün on bin kişiyle miting yaptıkları yerde, biz elli bin kişi ile açılışlar yaptık. Antalyalı hemşerilerimiz artık kimin hizmet partisi kimin boş vaatler partisi olduğunu çok iyi biliyor. Bu yüzden hizmet kervanımıza katılımlarla devam ediyoruz. Aramıza katılan meclis üyelerine hoş geldiniz diyor, Antalyamız için hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Toplantı sonunda, AK Parti’ye geçen, CHP Büyükşehir İbradı Meclis üyesi Serdal Çavuşoğlu, MHP Finike Belediye Meclis Üyesi Kemal Gökyar ve CHP Döşemealtı Belediye Meclis Üyesi Şevket Özkan’a parti rozetlerini Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili adayı Lütfi Elvan taktı.