zmir Optimum Outlet'de Anneler Günü etkinliğine katılmak üzere İzmir'e giden ünlğğ sanatçı Hadise, dakikalar boyunca ağladı. Buca'dan yola çıkan ve Sakar Geçidi'nde feci şekilde uçuruma yuvarlanan araçta bulunan 24 kişinin hayatını kaybettiği kaza sonrasında konserini iptal eden Hadise, büyük alkış aldı. İzmir Optimum'da konser değil de onu yerine imza dağıtan hadise, kouşurkne ve anneler gününde yaşanan bu olayı anlatırken, acıyı adeta yaşadı ve dakikalar boyunca annelere ağladı. 

HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI

İmza törenine başkayan Hadise'nin programın başında konuşmakta adeta güçlük çektiği ve İzmirli 24 kişiye rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralılara da acil şifa dileyerek başladığı gözlemlendi.  Hüngür hüngür ağlayarak açıklama yapan Hadise, Anneler Günü’nde böyle korkunç bir olay yaşanması sebebiyle konseri iptal ettiklerini ve imza dağıtacağını açıkladı.  Sevenlerini kırmamak için sahneye çıkan Hadise, kendisini bekleyen binlerce hayranına imza dağıtarak bol bol fotoğraf çektirdi.

BU DUYARLILIK AYAKTA ALKIŞLANDI

Hadise konserine akın eden binlerce İzmir'li ünlü sanatçının bu duyarlı hareketine karşılık kendisini dakikalarca ayakta alkışladığı gözlemlendi. Takdirle karşılanan bu hareketi akabinde Hadise, imza dağıtmaya ve sevenleriyle fotoğraf çektirmeye başladı. 1 Saat sürn etkinlikten sonra ünlü sanatçı alkışlarla uğurlandı. 

Kaynak:Haber365