Tuzla Coşkun Koleji, ortaokul 5. ve 6. sınıf öğrencilerine yönelik ‘Değerler Eğitimi’ programı kapsamında Eğitimci Erdal Şenetiler’i davet etti.

Konuyla ilgili farklı çalışmalarda bulunan Şenetiler, konuşmasına öğrencilere hitaben, “Sizleri çok seviyorum.” diyerek başladı. Sık sık sevgi dolu sözcükleri arka arkaya sıralayan Şenetiler, öğrencilerle çok hızlı şekilde sevgi bağı kurdu. Sevgi ve Sadakat'ı anlatmak için konuşması esnasında öğrencilerin dikkatini daha fazla çekmek için yer yer Romeo ve Jüliet’ten alıntı ses tonları, İngilizce parodi ve şarkılar kullandı.

Tuzla Coşkun Koleji Müdürü Ömer Kacır, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“Sevgi ile bilgiyi buluşturan okulumuz Değerler Eğitimi’ne çok önem veriyor. Bu bağlamda, Değerler Eğitimi programının konu başlığını 'Sevgi ve Sadakat' olarak belirledik. Yaptığımız davet üzerine bizi kırmayan değerli eğitimci Erdal Şenetiler öğrencilerimizle buluştu. Öğrencilerimiz sevginin değerini sadakatin insanı ne gibi güzelliklerle karşı karşıya getirdiğini Erdal beyin anlattığı menkıbelerle, yaşanmış örneklerle kalıcı bir şekilde öğrendiler. Erdal beye bu etkileyici seminerinden dolayı Tuzla Coşkun Koleji olarak çok teşekkür ederiz.”