Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Büyüklü Mahallesi'ne yeni bir kimlik kazandırmak için başlatılan çalışmaların son aşamasına gelindiğini belirterek, "Bizler de devam eden çalışmalarımızı  ziyaret ederek yerinde incelemelerde bulunduk" dedi. 

Bakan Vedat Işıkhan, Samsun SGK İl Müdürlüğündeki çalışmaları inceledi Bakan Vedat Işıkhan, Samsun SGK İl Müdürlüğündeki çalışmaları inceledi

YENİ KİMLİK KAZANIYOR

Başkan Togar, Büyüklü Meydanı düzenlemesinde kullanılan aydınlatmaların, park düzenlemesinde kullanılan malzemelerin, bank ve oturma gruplarının Kent Mobilyaları Üretim Atölyesi'nde kendi imkanlarıyla ürettiklerini belirtti. Meydana Atatürk Anıtı'nın çok daha yeni ve güzel halini de koyduklarını dile getirerek, "Büyüklü Meydan Projesi ile birlikte yepyeni, modern ve örnek gösterilecek bir meydanımızı kısa sürede halkımızın hizmetine sunarak mahallemize yeni bir kimlik kazandırmış oluyoruz. Her şey daha güzel bir Tekkeköy için" ifadelerini kullandı. 

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Başkan Togar öte yandan; yürüyüş yolları, basketbol, hentbol ve mini futbol sahaları, kamelyaları, spor alanları, bankları, oyun alanları, dinlenme ortamları gibi tüm sosyal donatıların içerisinde olduğu, çocukların geleceğe umutla baktığı bir yaşam alanı oluşturmak için Kurtuluş Mahallesi'ndeki çalışmaların da sürdürüldüğünü belirtti.

ELVAN İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.