Didim Otomobil ve Motor Sevenler Derneği öncülüğünde düzenlenen festivalde modifiye araç tutkunları Didim’de bir araya geldi. Birbirinden güzel modifiye araçlar Yalı Caddesinde sergilendi.
Didim Otomobil ve Motor Sevenler Derneği öncülüğünde düzenlenen Festivalde Modifiye araç tutkunları Didim’de bir araya geldi. 20-21 Haziran 2015 tarihlerinde Altınkum Plajı’nda düzenlenen, Didim Tuning 2. Modifiye Festivaline Didim, Aydın, İzmir, Antalya, İstanbul gibi ülkemizin bir çok yerinden Modifiyeli araçlar katıldı. Araçların görüntü ve ses sistemleriyle ilgiyi üzerlerinde toplarken, 100’ün üzerinde araç Didim’e geldi. Araçların ses sisteminin yanı sıra, çelik jant, kaporta ve tamponlara özel kaplama, motor ve eksozlara yapılan özel bakımlar ile araçların ses ve görüntüleri karşısında katılımcılar heyecanlı anlar yaşadılar.
Didim Otomobil ve Motor Sevenler Derneği Başkan yardımcısı Began Basal Didim’de ikincisini gerçekleştirdikleri etkinliğin renkli ve güzel geçtiğini belirterek “Bu etkinliğimize ülkemizin bir çok yerinde Modifiye araç tutkunları katıldı. Bizler Didim’in tanıtmak, Didim’de bu tür etkinliklerin yapılabileceğini gösterdik. Katkı ve emek veren kurumlara ve sponsorlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.