Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası Gazeteciler Derneği (TKÜUGD) Genel Başkanı Güngör Yavuzaslan, GAP Gazeteciler birliği tarafından 2014 yılının en iyi gazetecisi seçildi.
Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası Gazeteciler Derneği (TKÜUGD) Genel Başkanı Güngör Yavuzaslan, GAP Gazeteciler Birliği tarafından düzenledikleri İsmail Bey Gaspıralı Çalıştayı ve ödül programı nedeniyle 2014 yılının en iyi gazetecisi seçildi. Adıyaman’da 11 Nisan tarihinde düzenlenecek olan 12. GAP Oscarları ödül törenine katılarak ödülünü teslim alacak olan Yavuzaslan, “Böyle bir ödüle layık görülmek gerçekten onur verici. Yaptığımız çalışmaların takdir edilmesi bizleri mutlu ediyor” dedi.
Törende ayrıca, ‘2014 Yılının En Başarılı Siyasetçi’ ödülü Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva’ya, ‘En Başarılı Belediye Başkanı Ödülü’ ise Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi’ye verilecek. GAP Gazeteciler Birliği’nin organizesinde her yıl geleneksel olarak yapılan ve bu yıl 12’ncisi yapılacak olan Uluslararası GAP Oscarları ödül törenine 8 ülkeden siyaset, sanat ve basın dünyasından önemli isimlerin katılması bekleniyor.