Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı. Başkan Çelik, "Emeğiyle, alın teriyle, üretimiyle ülkemize değer katan çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum” dedi.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:
“Çalışan kesimlerin hak ve taleplerinin dile getirilmesine vesile olan Emek ve Dayanışma Günü’nün, huzur ve güven içinde kutlanmasını diliyorum. Üretimin ana aktörü olan çalışanların haklarının geliştirilmesi, çalışma şartlarının iyileştirilmesi ve hayat standartlarının yükseltilmesini isteyebilmeleri en temel haklarıdır. Ancak bu hakların adaletli bir şekilde tesis edilmesinde tarafların; dünyanın insanlara ve insanların da bir birine emanet olduğunu, toplumsal hayattan çıkarılacak bir hizmet sınıfının yaratacağı kaosun hiçbir şekilde önlenemeyeceğini bilerek çalışma hayatına ilişkin tartışılan ve çalışma barışı açısından önem taşıyan sorunların da bu gerçekler ışığında karşılıklı anlayış, diyalog ve uzlaşma çerçevesinde, tüm tarafların katkısı ve desteğiyle çözüme kavuşturulmasını önemsiyorum ve diliyorum. Çalışma hayatındaki sorunların çözülmesi, şüphesiz demokrasimizi güçlendirecek, güven ve istikrar ortamına katkı sağlayacaktır. Emek ve Dayanışma Günü’nde bütün çalışanlarımıza bir kez daha tebriklerimi iletiyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum."