Yarıyıl tatilini tamamlayan öğrenciler gibi Yozgatlı servis şoförleri de 15 günlük dinlenmenin ardından ikinci dönem için hazırlıklarını tamamladı.
15 gün dinlenen okul servis şoförleri, okullar açılmadan önce araçlarının bakım ve temizliklerini yaparak servise hazır hale getirdi. Yozgat’ta öğrenci servis şoförlüğü yapan Akif Koçoğlu, öğrenciler gibi kendilerinin de 15 gün dinlendiklerini belirterek, "Okul açılmadan önce araçlarımızın son bakımlarını ve temizliğimizi yapıp servise hazır hale getirdik. Allah’ın izni ile pazartesi günü tekrar servislerimize başlayacağız" dedi. Adnan Ertuğrul ise 15 günlük tatilde araçlarının bakım onarımlarını yapıp eksiklerini giderdiklerini belirterek, “Bütün servis şoförleri için bu tatil çok iyi oldu. Öğrencilerimiz gibi bizlerde tatilde dinlendik. Bunun yanı sıra bütün arkadaşlarımız araçlarının bakım onarımlarını yaptırarak eksiklerini giderdi. Kazasız belasız birinci dönemi tamamladık, inşallah ikinci dönemi de kazasız, belasız ve sorunsuz olarak geçirir 2014-2015 eğitim öğretim yılını tamamlamış oluruz. Bütün öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve tüm servis şoförü arkadaşlarımıza ikinci yarıyılın hayırlı olmasını, kazasız, belasız olarak tamamlanması Cenabı Allah’tan diliyorum” diye konuştu.
Hakan Uçarsu’da araçlarının bütün bakım onarım ve temizlik çalışmalarını tamamladıklarını servise hazır olduklarını söyledi.