Haldun AKYÜZ / AKHİSAR, ()- AKHİSAR Belediyespor teknik direktörü Cihat Arslan, 2 oyuncusu LuaLua ve Bruno'nun iyileşmesiyle orta sahada yaşadıkları sıkıntının sona ereceğini söyledi.
Cuma günü deplasmanda oynayacakları Çaykur Rizespor maçı için açıklamalarda bulunan Cihat Arslan, sezon başında Bruno'nun sakatlığının nüksetmesi, Lualua'nın zaman zaman ağrılarının artması yüzünden farklı arayışlar içine girdiklerini vurgularken şöyle konuştu:
"8 haftalık periyotta 7-8 hatta 9 yeni oyuncu kullandık. Ancak sakatlıkları geçen Bruno ve LuaLua takıma döndü. 2-3 hafta sonra gerçek performanslarını yakalayacaklarına ve takımın hücum gücüne büyük katkı yapacaklarına inanıyorum." 
Cuma günü Rize'de kendilerini zorlu bir doksan dakikanın beklediğinin altını çizen Cihat Arslan, güçlü bir takımla karşılaşacaklarını anlatırken şunları söyledi:
"Çaykur Rizespor'u geçen hafta Beşiktaş karşısında gördük. Özellikle hücumda etkili bir rakiple karşılaşacağız. Ancak biz de son 3 haftayı 7 puanla kapatmanın moraliyle sahaya çıkacağız. Doğru işler yapıp, Rize'den puan ya da puanlarla dönmek için çaba harcayacağız."
Yeşil siyahlı ekipte ülkesinin milli takımından dönen Leocisio Sami takımla çalışmalara başladı. Bu arada babası rahatsızlanan Güray, antrenmana katılmadı. Tecrübeli futbolcunun takımdan ayrı özel idman yapacağı bildirildi.

  FOTOĞRAFLI