SPOR Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor, pazar günü kendi evinde oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.
Teknik direktör Okan Buruk nezaretinde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Kırmızı beyazlılar daha sonra çeviklik ve çabukluk artırmaya yönelik istasyon çalışması yaptı. Sakatlığı bulunan Jeronimo Barrales dışındaki tüm futbolcuların katıldığı antrenman, ilk 15 dakikanın ardından basına kapalı olarak devam etti.
"MAÇTAN PUAN ALARAK HOCAYA HEDİYE ETMEK İSTİYORUZ"
Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan futbolculardan Beykan Şimşek, "Moral kazanmak ve puan anlamında daha üst seviyelere yükselmemiz için önümüzde bir fırsat var. Rakibimizde iyi oyuncalar da kurulu, takım oyununu iyi oynayan bir ekip. Ben seyir zevki güzel olacak bir karşılaşma olacağını düşünüyorum. Maç sonunda 3 puanı hak ederek alan taraf inşallah biz oluruz" dedi. Beykan, şöyle devam etti:
"Teknik direktörümüz Okan Buruk, herkesin tanıdığı, futbol hayatıyla, karakteriyle iyi bir kişi. Geldiği zamanda bunu hem takıma, hemde camiaya hissettirdi. Herkes hocadan ve ekibinden çok memnun. İnşallah bizde onun bize karşı olan davranışını maçtan puan alarak ona hediye etmek istiyoruz. Taraftarımızın da bizi desteklemesini bekliyoruz."

FOTOĞRAF