TRABZON (AA) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, hafta sonu sahasında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak Yomraspor, rakibini yenerek üst üste ikinci galibiyetini almak istiyor.

Teknik direktör Raşit Çalık, karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını, lige verilen arada eksiklerini giderdiklerini belirterek, "Bu hafta aynı puanda olduğumuz Kahramanmaraş Belediyespor'u ağırlayacağız. Parolamız 3 puanı alan taraf olmak. Bunun için de hedefimiz, saha ve seyirci avantajımızı arkamıza alarak sahada basmadık yer bırakmadan oynamak olacak. Yakaladığımız fırsatları golle sonuçlandırabilirsek kazanan taraf oluruz" dedi.

Maçın favorisi olduklarını ifade eden Çalık, "Lige yeni yeni ısınıyoruz. Bu galibiyetin yararını gelecek haftalarda göreceğiz. İç saha maçlarımızda kayıp yaşamamalıyız. Yomraspor gittikçe kendini bulan bir ekip haline geldi. Ligdeki konumumuz itibarıyla sürdürülebilir bir istikrar sağlamamız gerekli. Karşılaşma zor geçecek ama favorisi olduğumuzu söyleyebilirim" diye konuştu.