Saadet Partisi Çankırı Gençlik Kolları, "Gençler Ne İstiyor?" yazılı temsili bir fikir duvarı oluşturdu. İlginin fazla olduğu duvara Çankırı’daki gençler dilek ve görüşlerini yazdılar.
Karatekin Parkı’na kurulan fikir duvarına vatandaşlar, duygu, düşünce, istek ve önerilerini sunarken, yürütülen bazı projelerden de rahatsız olduklarını yazdılar. Duvarda yaşanan gerginlikler, Merkez Bankası tartışmaları, özgürlük, iç ve dış politikadan duyulan rahatsızlıklar ve Çözüm Süreci’yle ilgili eleştiriler ön plana çıktı. Panoda Merhum Necmettin Erbakan’a olan sevgi ve özlem mesajları da dikkat çekti.
Saadet Partisi Çankırı Gençlik Kolları Başkanı Mücahid Sezen, gün boyu açık kalacak panoya her vatandaşın istediği fikri yazabileceği belirtti.
Fikir Duvarı etkinliğinin asıl amacının, şikayet ve önerileri tespit etmek olduğunu anlatan Sezen, "Etkinliğimizin diğer bir amacı da algı operasyonlarıyla ipotek altına alınan halkın iradesine dikkat çekmektir. Ne yazık ki, bugün profesyonelce algılar yapılmakta, insanlar kendi düşünceleriyle değil oluşturulan güncel yanılgılarla hareket etmektedir. Birçok insan kendi düşüncesiyle hareket ettiğini sanmakta, fakat yönlendirildiğinin farkına varamamaktadır. Yaşananlar sonunda da fatura yine milletimize kesilmektedir" dedi.
Sezen, Çözüm Süreci adı altında ülkenin bölünmenin eşiğine geldiğini kaydetti.
Ülkedeki asayiş olaylarının arttığına dikkat çeken Sezen, 7 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yaptı.