İSTANBUL Beylikdüzü’nde düzenlenen ‘Klasik Müzik Geçidi’ adı verilen etkinlikte bariton Eralp Kıyıcı, soprano Aslı Akar ve piyanist Duygu İnandık konser verdi
Beylikdüzü Marina’da sanat yönetmenliğini Figen Ayhan Karakelle’nin üstlendiği ‘Klasik Müzik Günleri’nin ilkinde 'Yakamoza Şarkılar' konsepti ile bariton Eralp Kıyıcı, soprano Aslı Akar ve piyanist Duygu İnandık konser verdi. Konserde ‘O Mio Babbino Caro’, ‘Vien Leonora’, ‘Votre Toast’, ‘Pace Pace Mio Dio’, ‘Seranade’, ‘Mona Lisa’, ‘Sevdim Bir Genç kadını’, ‘Dinle Sevgili’, ‘Papatya Gibisin’ parçalarını seslendirdi.
"NOTALARDAN SEVGİ VE BARIŞA ÇAĞRILARI DİNLEDİK"
Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sanatçılara çiçek ve plaket verirken sanat yönetmeni Figen Ayhan Karakelle’ye teşekkür etti. Başkan İmamoğlu, ‘Beylikdüzü Klasik’in geleneksel hale geleceğini belirterek, "Türkiye’de maalesef zor günler yaşanıyor. Bunun farkındayız ve hassasiyet içindeyiz. Bugün notalardan sevgiye ve barışa olan çağrıları dinledik. Beylikdüzü’nden tüm Türkiye’ye selam olsun" dedi.
Beylikdüzü Klasik Müzik Günleri, 26 ve 28 Ağustos’ta çeşitli sanatçıların katılımı ile ‘Koruda Klasik’ ve ‘Meydanda Klasik’ adı verilen konserlerle devam edecek.