CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş., sağlıklı yaşam kültürünün, toplumun tamamına yayılması amacıyla başlattığı sportif faaliyetler ile ilgili organizasyonlarını sürdürüyor.
Sportif organizasyonların içinde olmayı, sporu ve sanatı destekleyen CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş., ana sponsoru olduğu CLK Spor Kulübü Derneği tarafından düzenlenen 2. CLK Futbol Turnuvası’yla katkılarına devam ediyor. Bu yıl ikincisi düzenlenen turnuvaya, CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş,Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. ve AK DEN Elektrik Dağıtım Perakende A.Ş.’de çalışan yaklaşık 400 sporcu ve 32 takım katıldı. Kura çekimleri ve grupların belirlenmesi ile başlayan turnuva, Genel Müdürlük yerleşkesi içeresindeki CLK Spor Kulübü Stadı’nda oynanan final maçı ile son buldu. Turnuva maçları yüksek tempolu ve heyecanlı bir ortamda geçmiştir.
Şampiyon sporculara ödülleri CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü Halit Bakal, Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Murat Yiğit ve AK DEN AŞ Genel Koordinatörü Bahadır Müdüroğlu tarafından verildi.
CLK Akdeniz Elektrik’in sosyal ve sportif projelere verdiği desteğin altını çizen CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü Halit Bakal, "Sağlıklı yaşam kültürünün gelişmesine, bu nedenle spora ve sporcuya ve çalışanlarımızın bu tip sportif organizasyonların içinde yer almasına büyük önem veriyoruz. Bu tip organizasyonların, birliğin ve kaynaşmanın sağlanmasına büyük katkıları var. Her organizasyon, ekip ruhumuzun daha da güçlenmesi için verdiğimiz bir mesajdır. Büyük başarılar, güçlü ve çalışkan ekiplerle gelir" dedi. Spora olan desteklerinin devam edeceğini bildiren Bakal, "Profesyonel alanda sponsorluğunu yaptığımız Antalyaspor’ın Süper Lig’e yükselmesiyle gurur duyduk. Şimdi aynı başarıyı CLK Spor Kulübü Derneği’nden bekliyoruz" ifadelerini kullandı.
CLK SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ
Geçmişte TEDAŞ Spor Kulübü olarak faaliyetlerini yürüten dernek, CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş.’nin TEDAŞ’ın işletme hakkını devir almasıyla CLK Spor Kulübü Derneği ismiyle yoluna devam ettiği belirtildi. Derneğin, TEDAŞ Spor’dan gelen kültürel altyapıyla, gelecek 10 yılda 10 farklı branşta 1000 sporcu vizyonuyla, sporun insan sağlığına, yaşamına pozitif etkilerinden faydalanarak, bulunduğu bölgedeki gençlerin topluma faydalı bireyler olarak yetişmesine katkıda bulunma misyonuyla faaliyetlerini sürdürdüğünü belirtilerken, halen farklı yaş gruplarında 150 genç sporcuyla, 6 farklı kategoride futbol takımları bulunduğu ifade edildi. CLK Spor Kulübü Derneği’nin, gelecek yıl 2. Amatör Küme’deki bir takımla büyükler kategorisini de faaliyet alanlarına eklemeyi, ayrıca kayak alanında bir takım oluşturarak, Antalya’nın gençlerini bu alanda da eğitmeyi, bünyesindeki eğitmen ve sporcularını AB Erasmus+ projesiyle farklı ülkelerdeki eğitmen ve sporcularla bir araya getirerek sporcu ve eğitmenlerin vizyonuna katkıda bulunmayı hedeflediği vurgulandı. CLK Spor Kulübü Derneği’nin çalışmalarını, CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş. kampüsünde sürdürdüğü ve sosyal sorumluluk projesi kapsamında ihtiyaç sahibi 150 gencin sporla ilgili her türlü ihtiyacını karşılayarak bu gençlerin spor yapmasına öncülük ettiği kaydedildi.