‘’Kutlu Doğum Haftası" münasebetiyle İl Müftülüğüne bağlı Dokuzpınar, Şekerpınar ve Kabalak Köyü Kur’an Kurs öğreticileri ve öğrencileri tarafından "Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı" konulu bayanlara yönelik program düzenlendi.
Kabalak Köyü Cuma Camiinde düzenlenen programa İl Müftüsü Selami Emen, İl Vaizi Gülçin Bağcı, çevre köy ve mahallede görev yapan Kur’an kurs öğreticileri ve öğrencileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Sunuculuğunu Müşerref Albay’ın yaptığı program, Zeynep Hilal Yıldız’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Programda bir konuşma yapan İl Müftüsü Selami Emen "Diyanet İşleri Başkanlığı her sene ’Kutlu Doğum Haftasında Peygamber Efendimizi anlatmak için farklı yönlerini öne çıkarma gayretindedir. Bu bağlamda bu seneki Kutlu Doğum Haftası’nın teması Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı olarak belirlendi" şeklinde konuştu.
Selami Emen’in ardından Vaiz Gülçin Bağcı, "Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı” konulu bir konuşma yaptı.
Şiir ve ilahiler ile devam eden program, Havva Parlak tarafından yapılan dua ile son buldu. Program sonunda katılımcılara yemek ikramı yapıldı.