İlk etapta Yazlık Mahallesi ve Hızarlı Mahallesinde beton yol çalışmaları tamamlanırken, bu yıl içerisinde 3 milyonluk beton yol ve 3 milyonluk asfalt kaplama çalışması gerçekleştirilecek.

Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, bu yıl ilk etapta 40 mahallede beton yol çalışması gerçekleştirileceğini belirterek, “Diğer mahallerimizde planlamamız asfalt yönünde. Toplamda bu yıl ilçemize Trabzon Büyükşehir Belediyemizin katkılarıyla 3 milyonluk beton yol ve 3 milyonluk asfalt kaplama yapacağız. Yazlık Mahallesi ve Hızarlı Mahallesinde bu çalışmalarımızı tamamladık. Ben özellikle Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na Maçka’mıza katkılarından ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Betonlama çalışmalarının yanında kurulan Parke Fabrikası ile mahalle ara yollarda çalışmalara başlayacaklarını ifade eden Başkan Koçhan, “Maliyeti 500 milyara mal olan Parke Fabrikamızın kurulumunu tamamlandık. Bu hafta içinde üretime geçerek Mahallelerimizde ki ara yolları parke yapmak için gerekli çalışmaları da başlatacağız. Yapacağımız bu parke çalışması ile fazla olan mahalle sayımızdan ötürü bütün mahallelerimize hizmet götüreceğiz” diye konuştu.