7 Haziran’da yapılacak olan 25. dönem Milletvekili genel seçimlerine yönelik aday belirleme tespit çalışmaları devam eden AK Parti, 23 Mart Pazartesi günü Antalya Kültür Merkezi’nde(AKM) sivil toplum örgütlerine yönelik temayül yoklaması yapacak.
AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütü konumundaki AK Parti ailesi olarak 7 Haziran seçimleri ile ilgili olarak aday belirlemede çeşitli çalışmalar gerçekleştirdik. Demokrasi dişlisini en iyi şekilde işleterek Antalya’da tarih yazmak için çalışıyoruz. Bu kapsamda da bu kez sivil toplum örgütlerine kimi milletveilili adayı olarak görmek istediklerini soracağız" dedi.
ANTALYA’YA HİZMET EDECEK KADROLAR BELİRLENECEK
AK Parti’nin Antalya’ya hizmet edecek kadroları belirlediğine dikkat çeken Sümer, "AK Parti ailesi olarak biz sadece milletvekil adayı belirlemıyoruz. Antalya’ya hizmet edecek kadroları belirliyoruz. Ülkemiz ve Antalya bize emanet. Kentimiz ve ülkemiz için en doğru kararı verip ,vatandaşımıza en ıyı şekilde hızmet edecek ak kadroları seçmek için katılımcılığı en fazla arttıracak aday belirleme kriterlerınden bır tanesini daha uygulamaya koyuyoruz" ifadelerini kullandı.
STK’LARA KATILIM ÇAĞRISI
23 Mart Pazartesi günü saat 09.00-17.00 arası STK Yönetim Kurulu Üyelerinin oy kullanmaları istenecek. Demokrasi çağrısı yapan İl Başkanı Sümer, şunları kaydetti:
"Bizler Antalya’ya en iyi şekilde hizmet edecek olan kadroları belirlemek istiyoruz. Bu çerçevede çalışmalar yapıyoruz. Şimdi de STKlarla ilgili bir çalışmamız var. 23 Mart Pazartesi günü yapılacak olan temayül yoklamasına bütün STK temsilcilerini bekliyoruz. Onlara demokrasi çağrısı yapıyoruz. Gelin sizler de ülkemize hizmet Antalyamıza hizmet yolunda bir adım atın."