Orduspor’da teknik direktör Hüseyin Özcan’ın raporu doğrultusunda kadro dışı bırakılan Hüsamettin Tut, yeninde kadroya alındı.
PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor’da geçen gün teknik direktör Hüseyin Özcan tarafından süresiz kadro dışı bırakılan Hüsamettin Tut, yönetim kurulu kararı ile yeniden kadroya alındı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler yer verildi:
"Futbolcumuz Hüsamettin Tut ile kulüp tesislerimizde yönetim kurulumuz, idari menajerimiz ve değerli hocamız Hüseyin Özcan’ın da katılımı ile görüşme gerçekleştirilmiştir. Hüsamettin Tut yaptığı açıklamada; altyapısından yetiştiği büyük bir camiada kendi kulübünde olmaktan mutlu olduğunu, yanlış anlaşılmalardan dolayı camiadan özür dilediğini belirterek, birbirimize daha sıkı sarılacağımız yarınlara vesile olmasını dileyerek, değerli hocamız Hüseyin Özcan’ın, yönetim kurulumuzun ve camiamızın gönlünü alacak nezaketi göstermiştir. Teknik heyetimiz, idari menajerimiz ve yönetim kurulu kararı ile oyuncumuz tekrar akşam idmanı ile beraber A takım idmanlarına katılacak ve çalışmalara başlayacaktır."