Foça Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, İzmir il birinciliği müsabakalarına galibiyetle başladı.
İlk maçını, 1 Nisan 2015 Çarşamba günü Altay ile oynayan Foça Belediyespor, rakibini 3-0 yenerek, şampiyonaya iyi bir başlangıç yaptı. 74 dakika süren karşılaşmayı 25-20’lik setlerle kazanan Foçalı bayanlar, çeşitli nedenlerden dolayı eksik bir kadro ile mücadele etmesine karşın başarılı bir sonuç aldı.
İzmir il birinciliği müsabakalarında, 10 takımdan oluşan B Grubu’nda mücadele eden Foça Belediyespor, 2. maçını 7 Nisan 2015 Salı günü Kemalpaşa ile oynayacak. Balçova Spor Salonu’nda oynanacak olan maç saat 20.00’de başlayacak.
Yeni bir ekip olmalarına rağmen başarılı sonuçlar aldıklarını dile getiren Foça Belediyespor Voleybol Sorumlusu Yusuf Bakırlı, “Elimizde çok yetenekli oyunculardan kurulu bir ekip var. Yeni bir araya gelmiş bu ekip, henüz yeterli birlikteliği yakalamamış olmasına karşın iyi bir takım görüntüsü çiziyor. Bu şampiyonaya hazırlık amacı ile bakıyoruz. Şampiyona süresince oynayacağımız maçlarda ve yapacağımız antrenmanlarda takım kimyasını yakalamaya çalışacağız. Oyun pozisyonundaki eksikliklerimizi görüp, bu mevkiler için yeni oyuncular takviye edeceğiz. Önümüzdeki yıl için 3. Lig hedefiyle oynayacak bir takım oluşturmayı planlıyoruz” dedi.