Ülkemizde bulunan emeklilere yönelik promosyon fırsatı devam ediyor. Emeklilere 625 TL'lik ödemeler gündeme bomba gibi düştü. Promosyon ödemeleri, özellikle yeni emekli olan kişilerin en çok merak ettiği konuların başında geliyor. Yeni emekliye ayrılan kişilerin de verilen bu ödemelerden yararlanabileceği belirtildi.

EMEKLİLERE VERİLEN PROMOSYON ÖDEMESİ

Emekli maaşının yanında verilen promosyon ödemesinden yararlanmak isteyenlerin yapması gereken tek işlem, ilgili bankaya başvurmak. Başvurular bankanın ortak şartı ise kişinin 3 yıl boyunca maaşını bankadan almayı kabul etmesi. Şart kabul edildiğinde sözleşme yapılarak, kişinin, promosyonu almasına imkân veriliyor. Belirtilen konuyla ilgili emeklilerin 2017 yılında yaptığı sözleşmesinin süresi doluyor. 2020 yılında emeklilerin alacağı yeni promosyon hakkı doğdu.

Emekliler, yukarıdaki şartı kabul ettikleri durumda, maaş almak istedikleri bankaya giderek, sözleşmeyi imzalayarak, promosyon ödemesini alabilecek.

EN AZ 625 TL EK ÖDEME

Emeklilerin en çok araştırdığı promosyon ödemesinde, ödemeler şu şekilde:

Maaşı bin 500 TL ila 2 bin 500 TL arasında olanlar: En az 625 TL (Emekli maaşı için)

2 bin 500 TL üzerinde maaş alanlar için en az 750 TL

Belirtilen bu ödemelerden yararlanmak isteyen vatandaşların, banka şubelerine giderek, kendilerine sunulan promosyon tekliflerini inceleyebilir.