Ankara’da yapılan Türkiye Görme Engeliler Judo şampiyonasına katılan Adıyamanlı judocular Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı’yı ziyaret etti.
Türkiye Şampiyonu Judo Sporcuları, Kadir Kılıç, Rabia Berk’in Adıyaman Görme Engelliler Spor İl Temsilcisi Mehmet Tunç ve Judo Antrenörü Hamza Selen ile birlikte İl Müdürü Bağcı’yı ziyaret ederek elde ettikleri başarılarla birlikte yaşadıkları mutluluğu paylaştılar.
Adıyaman’ı en iyi şekilde temsil ederek büyük bir başarı elde ettiklerini belirten Adıyaman Görme Engelliler Spor İl Temsilcisi Başkanı Mehmet Tunç, “İki genç judo sporcumuz gurur kaynağımız olmuştur. İlimizde engellilerin sporda söz sahibi olabilmeleri ve başarılarla dolu şampiyonluklar elde etmeleri çok önemli bir gelişmedir. Bizlere spor yapabilme adına her türlü imkânı sağlayan ve görevlendirdiği antrenörlerle başarıla imza atmamızı sağlayan İl Müdürümüz Seyit Ahmet Bağcı’ya teşekkür ederiz” dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı ise, “Özellikle görme engelli sporcularımızın son zamanlarda elde ettikleri başarılara hep birlikte tanık oluyoruz. İlimizde milli ve şampiyon sayısı her geçen gün artıyor. Ancak görme engelli gençlerimizin spora olan ilgisi ve elde ettikleri başarılar hepimizi mutlu ederek gururlandırıyor. İstenildiğinde engelli bile olsanız başarıyı yakalamanın çok kolay olduğunu azimli çalışmalarınızı başarıya ve madalyaya dönüştüren sporcularımız bir kez daha bunu göstermiştir. Biz il müdürlüğü olarak her zaman sizlerin yanındayız. Bu başarıların artması için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ben görme engelli judocularımızı, federasyon il temsilcimizi ve antrenörümüzü kutluyorum” dedi.